Huvudsida
Om oss
Webbplatskarta
Butiken
Nyheter
Uthyrning
Tillverkare
Uppdateringar
Erbjudande
Nöjda kunder
Filmer Ljus
Nyhetsbrev
Förfrågan
Kontakt
Offert

Ångra ett köp

Om du ångrar ett köp hos Tonys Ljud

Köplagen ger dig både plikter och rättigheter.

Vi önskar transaktioner som berör ångerrätten skall vara så enkla som möjligt för alla parter.Det skickar därför ut information om ångerrätt via e-post vid alla köp som genomförs hos oss. Om du väljer att använda din rätt att ångra ett köp hos oss, men en vara/varor är levererad så debiterar vi faktiska kostnader som vi har haft.Varan skall retuneras i oskadat skick och i oskadad och ej öppnad orginalförpackning, 

Vi förväntar oss att ni har läst våra försäljningsvillkor och leveransvillkor innan ni genomför ett köp så att du känner till våra rutiner.

Vi har inte försökt att begränsa rättigheter i förhållande till köplagen, rätten till ångerperiod, marknadsföringslagen - snarare motsatsen.

Det vi önskar är att du skall ha ett positivt och gott intryck av oss, före, under och efter ett genomfört köp. Vi har därför rutiner som vi önskar att du som kund skall förhålla dig till i bestämda situationer

. På detta sätt kan vi på ett enkelt och snabbt sätt betjäna alla våra kunder på bästa möjliga sätt. I slutänden ger det dig snabbare leverans, lägre pris och bättre service.

Du kan ångra ett köp utan att ange orsaken till oss. Vi måste dock få beskedet om att du ångrar dig med hänvisning till köplagen snarast eller inom 14 dagar.

Rretur och bytesrätter gäller ej för begagnat,batterier,glödlampor och specialbeställda varor.

Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöse ej av oss.

När en vara retuneras till oss så får Du som kund bekosta returfrakten.


Tonys LjudTelefon: 070-68 34 075Webbplatskarta