Information och fakta om DSD´s hudvårdsprodukter

Produktinformation

ENERGIZING  - För normal, torr och känslig hy

Energizing Cleansing  250 ml   1000 ml

Avlägsnar alla orenheter och make-up från huden utan att påverka pH balansen. Milt rengörande, närande och lugnande.

 

 

Energizing Toning Lotion 250 ml  1000 ml

Ansiktsvattnet har en uppfräschande och svalkande effekt men även lugnande och fuktighetsgivande.

 

 

Energizing Face mask 75 ml  450 ml

 Masken ökar hudens utstrålning och fräschar upp ansiktet. Den verkar regenererande, lugnande och läkande. Den kan med fördel sitta kvar under natten

 

Energizing Day Cream 75 ml    450 ml

En mycket mjuk och behaglig kräm som fungerar utmärkt under makeup. Den skyddar mot skadlig UVA strålning och är närande och uppmjukande.

 

 

Energizing Night Cream 75 ml     450 ml

 En återuppbyggande nattkräm för torr, känslig och åldrande hud. Den är närande och uppmjukande samt har läkande egenskaper.

 

 

 Energizing Ampoules 9 pac

En löslig koncentration av mineraler för torr- känslig hud. Ampullen hjälper huden med elasticitet och fasthet och bör endast användas vid behov, när huden känns i dålig kondition.

Eye & Neck Rejuvenator 50 ml  450 ml

Den mineralrika och oljefria ögon/halskrämen absorberas lätt och snabbt av huden och bidrar till att hålla den fast och elastisk. Motverkar påsar runt ögonen och slapphet i huden på hals och under hakan.

 

Eye & Neck passar även till användare av Stabilizing- samt Dermabalance serien!

  

STABILIZING  - För normal, fet och blandad hy

Stabilizing Skin Cleanser  250 ml   1000 ml

Avlägsnar alla orenheter och makeup från huden utan att påverka pH balansen. Har en krämig konsistens och känns mycket uppfräschande och svalkande på huden.

 

 

Stabilizing Skin Toner 250 ml   1000 ml

Har uppfräschande, svalkande och antiseptiska egenskaper. Drar ihop porerna och förbereder huden för fortsatta produkter.

 

 

Stabilizing Mud Mask  75 ml   450 ml

Lermasken stabiliserar talgproduktionen och fuktighets- balansen i huden. Den verkar återuppbyggande och främjar cirkulationen i huden.

 

 

Stabilizing Moisturizer  75 ml   450 ml

En lätt kräm som är utmärkt som makeupunderlag. Den stabiliserar sebumproduktionen och fuktighetsbalansen i huden, är porsammandragande, skyddar mot all UV-strålning.

 

StabilizingAmpoules 9 pac

 En löslig koncentration av mineraler för normal- fet hud samt blandhud.

Ampullerna normaliserar hudens produktion av salicylsyretalg. Stimulerar förnyelsen av celler samt ger en intensiv uppfräschning av huden. Används varje kväll i en veckas tid.

Dermabalance  - För  fet- och problemhy

Dermabalance Face Wash  112 ml   450 ml

En mineralrik, tvålfri produkt för grundlig rengöring av acne- problemhud. De aktiva ingredienserna med bl.a zink som bidrar till att lindra irritationer, hjälper till att styra produktionen av salicylsyretalg och minskar därmed tendensen till blemmor och kvisslor.

 

Dermabalance Astringent Lotion  250 ml   450 ml

Ansiktksvatten för problemhud (akne). Tar upp oljeöverskottet på huden, verkar balanserande på körtelaktiviteten, motverkar uppkomsten av blemmor.

 

 

Dermabalance Mud Mask  75 ml  450 ml

Döda havslera, en naturprodukt från Döda havet. Den berikar huden med mineraler, rengör på djupet med en tydlig utrensande verkan, avlägsnar avstötta hudpartiklar och huden blir revitaliserad med klarare och friskare utseende.

 

Dermabalance Ampoules 9 pac

En löslig koncentration av mineraler för torr- känslig hud. Ampullen hjälper huden med elasticitet och fasthet och bör endast användas vid behov, när huden känns i dålig kondition.

 

    Dermabalance Spot Treatment 15 ml

 Detta är ett specialpreparat med lösliga mineraler och Döda havslera för punktbehandling av akne, blemmor och div. utslag. Ingredienserna har bakteriedödande effekt, är ihopsammandragande samt uttorkande.

 

DSD´s  - Kroppsserie

Body Lotion 250 ml  1000 ml

Den mineralrika lotion har en omedelbar genomträngningsförmåga. Lotionen korrigerar fuktighetsbalansen genom att dra till sig och bevara fuktighet. Kan även med fördel användas av psoriatiker samt de med div. hudåkommor. Applicera på huden vid behov.

 

 

Dusch- och badgel 250 ml  1000 ml

En lyxig och skön bad och dusch gel som verkar uppmjukande och lenande på huden. Går att använda både som tvättgel och badskum. Häll en kapsyl av gelet i badet medan ni tappar upp och får "mjukt" vatten och ett härligt lyxigt skum.

 

 

Schampo Dry/Normal 250 ml  1000 ml

 Ett shampo med mycket hög kvalité som berikar håret med mineraler samtidigt som den rengör och friskar upp hår och hårbotten. Shampot är mycket verksam vid sporiasis i hårbotten samt mot mjäll. Var uppmärksam att shampot ej löddrar som ett traditionellt shampo gör.

 

 

Schampo Oily  250 ml  1000 ml

Berikar håret med mineraler samtidigt som den rengör och friskar upp hår och hårbotten. Schampot är mycket verksam vid sporiasis i hårbotten samt mot mjäll. Schampot löddrar ej som traditionellt schampo gör.

 

 Hand Care Cream 112 ml 450 ml

En populär lindrande handkräm som är speciellt effektiv på narig och sprickande hud. Den mineralrika handkrämen absorberas snabbt och återställer fuktbalansen samt gör huden kännbart mjuk och smidig.

 

 

Foot Care Cream 112 ml  450 ml

Krämen fungerar dessutom som transpirationshämmande vid fotsvett. Speciellt effektiv är fotkrämen på fötter men över hudsprickor och för läkning. Vid regelbunden användning förebyggs förhårdnader och liktorn.

 

 

     Desert Tan Original 112 ml

En solkräm berikad av Döda havsmineraler och med hög avskärmningseffekt   mot skadliga UVA och UVB-strålning. Mineralerna påverkar hudens normala processer, så att du blir snabbare och jämnare brun.

 

 

 

Deep Peeling Cream 125 ml  450 ml

För djuprengöring och förbättring av alla hudtyper, som ansikts- och kroppspeeling. Tar bort föroreningar och döda hudceller, rengör och vitaliserar huden och återuppbygger.

 

 

Exfoliating Scrub 125 ml

En unik blandning av ultrafina Döda havsmineraler som varsamt tar bort döda hudceller och förbättrar huduppbyggnaden. Tränger ner mer på djupet och ger huden ett mjukt ungdomligt utseende.(Kornig).

 

  

                                    Massage Cream 450 ml  (Bild saknas)

 

Döda Havssalt     350 gr      50 kg     10 kg

Används till avslappnande bad, lindring av smärtor i leder och muskler orsakat av ledgångsreumatism, lumbago, ryggsmärtor och liknande besvär. Även vid eksem, psoriasis och andra hudproblem.

   

 

 

         Döda Havslera:  

         Black Mud 5 kg 50 kg  

         Black Body Mud 450 ml

         SPA Black 5 kg

 Användning: - Applicera ett jämt lager av Black Mud på väl rengjort ansikte eller kroppen en gång/vecka (på ögonpartiet användes ögonkrämen). - Låt verka tills leran torkat (ca. 10-15 min.). - Sköj därefter bort leran med ljummet vatten. - Vid psoriasis, eksem, akne etc. på kroppen appliceras ett jämt lager Black Mud som stimulerar läkningsprocessen i huden.- Låt verka tills leran har torkat. - Bada därefter i dödahavssaltet ca. 20 minuter om möjligt - låt lufttorka och applicera därefter Moisturizing Body Lotion. - Vid akut behandling 2-3 ggr/vecka. Upprepa därefter behandlingen 1 ggr/vecka

  Tvål Black Mud 90 gr

En mild tvål huvudsakligen för händer och kroppen. Kan användas som en uppfriskande ansiktsmask. Bra för fet- problemhud.

 

Tvål Dödahavsmineral 90 gr

 Innehåller naturliga mineraler från Döda havet. Kan användas dagligen av alla hudtyper.

 

Tvål Mud & Mineral Aroma 100 gr

Fuktgivande och bra för problemhud. Används i huvudsak till händer och kroppen.

 

Adam Basic Premier 50 ml

   En kombination av Döda havsmineraler, vitaminer och aromaoljor ger en fin creme även för män med känslig hy. Innehåller dessutom UV filter av zink- och titanoxid som skyddar mot UVA- och UVB- strålar. Omtyckt maskulin och frisk doft.

    

 Prevento Antioxidant 60 tabl.

 Hudvård inifrån med Prevento Antioxidant! Antioxidanterna har stor betydelse  för hudvård. En kaspel/dag ger tillräcklig mängd av de viktiga antioxidanterna för att ge positiva effekter som märks på huden. Innehåller Betakaroten, E- och C-vitamin, B6-vitamin, Selen, Zink, Manhan, Koppar och Folsyra.  Motverkar skadliga kemiska reaktioner som i förlängningen kan skapa sjukdomar i din kropp.