Nyheter
Bovine Design
Garantert unikt!
Produktbeskrivelse
Pris
Bilder av skinn
Stemningsbilde

Ta kontakt!
Bestilling av skinn


Stjørdalens Blad

Gutta på trykk

På forsiden i Stjørdalens Blad nr. 136, lørdag 24. november 2001 kunne man lese følgende:

 

SKAL SELGE DAGROS-PELS

I Skjelstadmark bor tre karer som mener det må være bedre med et kuskinn enn persiske tepper på gulvene. Nå gjør de noe med det. Gjennom sitt eget selskap, Norsk Kuskinn DA, skal de erobre det norske markedet. Og går det riktig godt kan eksport til Amerika være innen rekkevidde.

Amerikanerne oiet seg da de var her og så på kvaliteten på kuskinna våre. De er ikke vant til helt feilfrie skinn uten ei rift. Men for all del, eksport er ikke det første vi tenker på, sier Erling Gresseth. Han står bak selskapet sammen med broren Aasmund og naboen, Odd Erik Rødde.

Inni avisa kunne man blant annet lese dette:

Tre karer i Skjelstadmark har satt seg fore å bringe kuskinn ut til folket. - Det må være bedre å ha et norsk kuskinn på gulvet, i stedet for et såkalt persisk teppe som unger har slitt seg ihjel for å knyte sammen, mener Erling Gresseth, som er daglig leder i Norsk Kuskinn DA.

Hjemme hos Erling Gresseth har det ligget kuskinn på gulvet i alle tider, og nå har Gresseth fått med seg broren Aasmund og naboen Odd Erik Rødde på å bringe skinna ut til allmuen.

(...)

For det er med nordtrøndersk nøkternhet og sunt bondevett de tre skjelstadmarkingene nærmer seg forbrukersamfunnet med skinna sine. Østlandet er pekt ut som pilotmarked, og kontakten er knyttet med agenter som tar seg av kontakten med butikkene.

(...)

Begge de to kuskinnfantastene har gård, men det er Gresseth som virkelig har satset på ku de siste årene. I dag går 250 digre kjøttdyr rundt på 2,5 mål fjøsgulv, og om sommeren driver Gresseth 1.500 mål gras for å få nok til å brødfø den gigantiske bølingen.

(...)

Forretningsideen bak Norsk Kuskinn DA, eller Bovine Design, som er markedsnavnet på tiltaket, er like enkels om det er genial: På grunn av piggtrådforbud og perfekt klima for effektiv kuoppdrett, er de norske kuskinna av aller ypperste kvalitet i verdensklasse. Derfor sitter alle som kjører Rolls Royce ed rompa i et norsk kuskinn. Kuskinn er i natura i tillegg enkle å vedlikeholde, utrolig slitesterke, de leveres med et fargeaspekter og varierende størrelse som gjør at de passer bokstavelig talt over alt.

(...)

-Vi (Norge) driver jo verdens mest effektive grasproduksjon! Det finnes ikke noen i verden som får til å dyrke gras som vi gjør i Norge. Du trenger ikke reise lengre enn til Sverige før bøndene må fore med kraftfor midt på sommeren, fordi jordene er så tørre at det støver rundt kyrne. Vi har et land som er perfekt for å drive med kyr, og derfor vil vi gjøre noe mer ut av kuskinna, sier Erling Gresseth og Odd Erik Rødde.

Bovine Design    Tlf. 74821460    Fax 74827925    Adr: Bovine Design, Odd Erik Rødde, 7520 HEGRA     E-post